תיקון בכתובה

דחוף מאוד לכבוד הרבנים בתודה מראש על כל החסדים

אני רואה שבכתובה שלי לאחר כתיבת הסכום שאני מוסיף יש הרבה מקום ריק (לא מטוייט) ואני רואה בספר משפט הכתובה (ח"ב שער יג פ"א אות ג) לגאון הרב בר שלום שזה בעיה מה צריך לעשות
אני מעוניין לכתוב כתובה חדשה

תשובה:

שלום רב,

אתה יכול פשוט לטייט כעת את יתרת השורה. ולהחתים עדים על השורה. והכל בסדר גמור.

בהצלחה

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אני מעדיף לכתוב כתובה חדשה (תחת הכתובה דאשתכח בה ‏טעותא) וזאת שאשתי חוששת מאוד לדברים שכתבו כמה גדולים בעניין תיקונים והוספות על הכתובה ויש בזה פגיעה בשלום הבית שלנו (מצד אשתי שחוששת מאוד) ולכן אני מעוניין תכתוב כתובה חדשה מה גם עוד אני רואה שגם שם משפחתו של אבי הנכון לא כתוב בכתובה אלא שם משפחה אחר שהוא לא של אבי אלא שלי ששנתי לשם משפחה אחר
    ויש עוד כמה טעיות בכתובה
    שאלתי היא האם אפשר לכתוב כתובה חדשה במקום הראשונה דאשתכח בה ‏טעותא ומה הדברים שאני צריך להקפיד

  2. עוד שאלה אחת ברשותכם ותודה מראש על כל החסד והתורה שאתם נותנים לעם
    האם חייב לסדר הכתובה ליד האישה או שאפשר לסדרה ללא האשה ולאחר מכן לתת לה את הכתובה החדשה