תפילה לזיווג

שלום.
רציתי לדעת מה היא התפילה שצריך להתפלל למציאת זיווג מתאים, ובאיזה תדירות יש לשאת אותה?
תודה

תשובה:

שלום רב

הסוד הגדול ביותר בענין התפילה, הוא שצריך לדעת שאפשר לפנות לקב"ה בכל עת ובכל שעה, במילים הפשוטות שלנו ולבקש ולהתחנן על כל צרכנו, וזהו חלק יסודי במצות האמוני, לדעת שהכל בא מאיתו יתברך ורק ממנו יש לבקש ואליו יש לייחל. לכן, לא צריך לחפש נוסח מיוחד של תפילה, אפשר פשוט להתרכז ולבקש במלוא הכוונה והאמונה ובעז"ה להוושע במהרה. כך גם לגבי התדירות, אין כללים, בחז"ל מובא שמשה רבינו נשא 514 תפילות כדי לזכות להכנס לארץ, ולמדנו מזה שבשונה מבני אדם שלא אוהבים שמבקשים מהם יותר מפעם פעמיים… הקב"ה מצפה לתפילותינו וכל המרבה במלוא כוונת הלב, הרי זה משובח. מלבד זאת יש ספרי תהילים שמודפס בהם תפילה לזיווג מהחיד"א וניתן לאומרה.

בהצלחה רבה ובשורות טובות!