תולעים בשעועית בקוספת שימורים

פתחתי קופסאת שימורים של שעועית ברוטב עגבניות של "פרי מבורך" והיו בתוכה נקודות שחורות רבות מאד!! האם יכול להיות שמצטברים תולעים בתוך קופסאת שימורים? (בעבר קרה לי כמה פעמים בודדות נוספות מקרה זה וזרקתי את התכולה)

תשובה:

שלום וברכה!

בשעועית יכול מאד להיות שאלו כתמים של פגם גידול או כתמים שנגרמו בקופסא,  תפתחו כמה גרגירי שעועית ותסתכלו במידה ואתם לא רואים חרק שבדרך כלל זה סוג חיפושית חומה,  סימן שזה לא נגיעות.
בכבוד רב
יוסף דורפמן