השם צחי (יצחק) בכתובה

כבוד הרב שלום!! הסתכלתי על הכתובה וראיתי שבעלי ששמו צחי בתעודת הזהות וכך קוראים לא בכול מקום הרב הוסיף בסוגריים ליד שמו יצחק למרות שיצחק לא בשימוש כלל וגם לא מצויין בשום מקום אין לי מושג מדוע כתב כך האם יש בעיה בכתובה?

תשובה:

שלום רב,

הכתובה כשרה לחלוטין. ככל הנראה שמו המקורי הוא יצחק, וכך נקרא בעליה לתורה. ולכן עושים כך. את השם העיקרי שהוא בשימוש כותבים בצורה רגילה. ואת השם שאינו בשימוש או שמשמיטים לגמרי, או שכותבים בדיוק כפי שכתב הרב.

הרבה הצלחה