שינוי שם בכתובה

ברצוני לשאול אישה שנישאה ולאחר נישואיה מטעמים אישיים החליטה לשנות את שמה ויתרה מכך אף הלכה למשרד הפנים ושינתה את שמה בתעודת הזהות ,האם אישה זו צריכה לשנות את שמה אף בכתובה,האם צריכה היא ללכת לרב העיר ולהוציא כתובה חדשה עם שמה החדש?

תשובה:

שלום רב.

אין כל צורך לשנות את הכתובה. רק אם השם הקודם השתקע לגמרי, כלומר שכבר אין אנשים שקוראים לה כך אז יש אומרים שיש מקום לשנות את הכתובה. ראה כאן בענין.

הרבה הצלחה