ג'לטין בתוסף מזון

קנינו תוסף מזון – אקטיפרן -פ של חברת גילקו פארם. על המוצר ישנו הכשר 'לאוכלי ג'לטין'. במרכיבי המוצר מופיע ג'לטין ולא כתוב מה מקורו. אישתי לא קיבלה הוראה רפואית לקחת מוצר זה רק מנסיון העבר היא יודעת שתוסף זה עוזר לה מאוד.
מה מקור ג'לטין זה? האם מותר להשתמש בכך לכתחילה ללא חשש? איננו חוששים להפסד כספי, אם צריך נקנה מוצר אחר. נשמח לתשובה, תודה.

תשובה:

שלום רב.

אקטיפרין משמש כתוסף תזונה לנשים הרות ומניקות. הגלטין ממקור לא כשר. ועם כל זה מותר לקחת לכתחילה. כיון שאין דרך אכילה והנאה בזה.

הרב יוסף זריצקי