תת מודע

יש לי שאלה…
פעמיים שאני חושבת בתת מודע שלי על כך שאני רואה נחש ופתאום אני מופיע מולי נחש ! בפעם הראשונה גם חלמתי על נחש בלילה ובבוקר למחרת ראיתי נחש.. (נחשי צפע ארוכים ועבים)
האם ה' מסמן לי משהו???
אני מפוחדת אנא עיזרו לי!
תודה!

תשובה:

אין בזה שום דבר, כפי הנראה ישנם נחשים מצויים במקומכם, ואת הרבה פעמים חושבת על כך.

בכל מקרה כשקורה כזה דבר כדאי לומר פסוק "שמע ישראל" ולא יאונה לך כל רע בעז"ה.

מקורות:

עי' מגילה ג. האי מאן דבעית וכו', ועי' שו"ת רב פעלים ח"ג בסוד ישרים סי' יט.