דקדוק בקריאת התורה

שאלה:

בקריאת התורה כשהבעל קורא לא מפריד בין הדבקים – האם זה מעכב? המנין שאני הכי אוהב (מבחינת הזמנים הנוסח סוג הציבור וכו') יש את הבעל קורא שלא כ"כ מדקדק בהנ"ל וזה מבחינתי הגריעותא העיקרית בה. היו פעמים בהם הייתי הולך לאחר מוסף למנין שני לשמיעה חדשה מבע"ק שכן מקפיד על כך אך לא תמיד יש לי את הכוחות/העצבים לכך ורציתי לברר מהם החיובים ומה מעבר לכך. (ניסיתי בעבר לשוחח איתו על כך אך מעבר לכך שאני צעיר ממנו בכ-15-20 שנה (משוער) והוא יש לו נסיון עשיר (קרא אצל גדולי-ישראל – כטענתו) איין הרבה מה לעשות בנידון

תשובה:

שלום וברכה

אני לא יודע בדיוק במה מדובר, אבל באופן כללי כל עוד אין שינוי משמעות זה לא מעכב ואתם יוצאים ידי חובה בקריאה זו.