כיצד לכבד תומך חשוב?

שאלה:

שלום להרב,

שאלה: קודם מהכל יש תמיד להודות לה' על הכל. וגם מצדי אנושי, מה יש לעשות כדי לתת הכרת הטוב להתומך החשוב? ביאור הענין אפגש איתו בקרוב, ורצוני חוץ מן לדבר ולהודות על כל טובה לתת משהו כדי לחזק את הענין שיהיה תזכורת על כל טובה, משהו מכובד. ואני אדם פשוט ואין לי נסיון עם זה, לכן באתי לשאול עצה טובה מן רבני הגדולים מן בית מדרש החשוב הזה.

תודה ברכה והצלחה

תשובה:

שלום וברכה,

כל אדם נמשך לדברים אחרים, יש אנשים שמעניין אותם ספר מעניין, ויש שיעדיפו כלי למזכרת. ניתן לקנות דבר הקשור לחגים הקרבים – אתרוג מהודר וכודו'.

הרבה הצלחה.