לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שילוח קן ממש בתוך גארז'

שאלה:

בס״ד
שלום, קראתי את התשובות בנושא, עדיין שאלה, בתוך החניון של בית פרטי (מקורה)האם ניתן לעשות שילוח הקן?
זה לא כמו חצר שאז תשובת הגרמ״פ התיר, שפה זה לא תחת כיפת השמיים אלא ממש בתוך הגאר״ז מבפנים.

מה הדין?

תשובה:

שלום וברכה

אין הבדל. עיקר הסברא לומר שניתן לעשות שילוח הקן למרות שהמקום הוא תחת בעלות פרטית, הוא משום שחצרו של אדם קונה לו רק דברים שהוא מעוניין בהם, דברים שאינו מעוניין בהם נחשבים הפקר, ובזמנינו אף אחד לא מעוניין בביצי יונה.

שבת שלום.