בשר מוכשר בסופר

שאלה:

שלום רב, האם בשר בסופר יש תעודת כשרות צריך הכשרה או שהוא מוכשר כבר?

תשובה:

שלום רב,

בשר שמוכרים בסופר שיש בו תעודת כשרות ודאי זה עבר הכשרה כרגיל. אבל צריך לדעת, שבשר קונים או עם הולגרמה של ועד הכשרות או במקום שיש משגיח צמוד! אם הבשר ללא כל סימון ואין משגיח במקום אין לקנות בשום אופן.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אינני מכיר את החנות, רק חשוב לדעת הכשר במקום צריך רק בקצביה, אם יש שם עופות ארוזים עם פלומבה של מערכת כשרות, לא צריך כשרות במקום. אם זו קצביה חותכים ומסדרים וכו' אסור לקנות בלי הכשר.