כשרות המזון בהוסטל

רבני בית ההוראה
כ"ב אדר ה'תשע"ח

שאלה:

שלום, יישר כוח ותודה על האפשרות לשאול.
אני עובדת בדירה של בנות תסמונת דאון ובעלות פיגור.
האם כשאני מבשלת להם אוכל עלי להקפיד על ברירת התבלינים ובדיקת הבצל בדקדוק כמו שאני מקפידה על עצמי (הם היחידות שאוכלות מהאוכל ולא אנשים נורמלים )

תשובה:

אם אין סיבה אמיתית לחשוש לנגיעות, את לא צריכה לעשות להם את החומרות שאת נוהגת בהן בבית.

כדאי לשמור את התבלינים בהקפאה.

שבוע טוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים