כשרות בד"ץ מנצסטר

האם "לכתחלה" להשתמש בקורנפלקס של חברת קלוגס KELLOGS המיוצר באנגלי' ויש עליו הכשר של בד"ץ מנשסתר MK

תשובה:

שלום רב,

אפשר לאכול לכתחילה.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. שלום הרב,
    אם כתוב בהשגחת הבד"ץ מנצ'סטר ובאישור הרבנות הרשית לישראל, זה בכשרות מהודרת?(לא כתוב הרב ווסטהיים, ואין את החותמת. כתוב בנוסף גם MK)

  2. רציתי לשאול דם שמקפיד לאכול הבד"ץ ירושלים מה לגבי חטיף כגון טעמי שיש אותו בדיוק אותו הדבר (לכאורה.) בחותמת של מנצסטר איגוד הרבנים איך להתייחס לזה כלומר האם לראות את זה כאותו המוצר ממש ?