הבדלה במוצאי כיפור

שאלה:

בוקר טוב כבוד הרב שאלה אם בהבדלה במוצאי כיפור אמרתי את הנוסח כך ראשון לציון הנה הינם ולירושלים מבשר אתן ואז רק אמרתי כוס ישועות אשא במקום להתחיל ישר בכוס ישועות אשא האם זה מהווה בעיה ופסל לי את ההבדלה של מוצאי כיפור או למרות הכל זה תפס אשמח למענה בנושא כבוד הרב תודה

תשובה:

לא צריך לומר פסוקים לפני הבדלה ביום טוב, אבל זה לא מגרע ויצאת ידי חובה בהידור.

גמר טוב.