תיקון נפטרים הקצר של הרב פתיה

שאלה:

שלום לרבנים,
במאגר אוצר החכמה יש תיקון נפטרים קצר שחיבר הרב יהודה פתיה, ונכתב שם שגם יחיד יכול לאומרו בביתו. להלן הקישור.
https://tablet.otzar.org/#/book/616927/p/-1/t/827980/fs/0/start/0/end/0/c

עיינתי בתיקון וראיתי שהוא כולל בקשה שהנפטר לא יהיה עוד עירום ועריה. אני מבין שזה מתייחס למי שראו את הנפטר בחלום כשהוא עירום או עוטה בלויים. מאחר ולא ראיתי בחלום את הנפטרת עירומה או בבגדים בלויים, האם אמירת התיקון בבית ביחיד עלולה להזיק לה בצורה כלשהי? האם זה יועיל לה?
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

זה ממש לא הכוונה, הכוונה שלא יהיה ערום המצוות. בעולם הנשמות בלאו הכי אין בגדים..