סוכות כבעל תשובה

שאלה:

היי,
רציתי לשאול איך אני יכול לצאת ידי חובה בסוכות לבד? משפחה חילונית
אין לי חברים
אף אחד לא חוגג במשפחה
אין לי כסף לסוכה
מה עושים במצב כזה? תודה

תשובה:

שלום וברכה ידידי, הייתי שמח לשמוע היכן אתה גר, אולי ננסה לקשר אותך עם סניף לב לאחים המקומי שידעו להנחות אותך, בודאי יש באיזור עוד חברה כמוך, כמו כן בישיבות לבעלי תשובה תמיד יש בחורים שחוגגים ביחד מסיבה זהה לזו שלך ואפשר להתחבר איתם, תן קצת פרטים וננסה לסייע. אפשר גם להעזר ברב מקומי, אני מניח שאתה קשור שם עם מישהו באיזור..

בהצלחה רבה מאוד!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. המשפחה לא מוכנה לקנות סוכה בשבילך? (לפחות סכך בלבד).
    אם לא, בטח באתר אגורה יש סוכה למסירה, את זה הם יהיו מוכנים לקחת?
    במקרה הכי גרוע אם לא, אם שלומית בנתה סוכה, גם אתה יכול, קח כמה קרשים מהרחוב (כל הזמן זורקים ריהוט וקרשים ברחוב), מברגה, ברגים, תבנה דפנות.
    עליהם שים קרשים דקים ויש לך סוכה כמעט מושלמת.
    מסתמא העירייה חותכת גם ענפי דקל השאלה איפה, את זה אני מניח שאבא שלך יהיה מוכן להביא לך, שים את זה על הקרשים למעלה ויש לך סוכה כמו פעם.
    אומנם לא הכי יפה בעיני בשר ודם, אבל בעיני ה' זה הכי יפה שיש.

  2. ידידי רוצה להיות עם אנשים בחג, מי שיש לו רעיון בירושלים לאיזו ישיבה או מדרשה משהו כזה של חברה צעירה שחוגגים יחד, יעזור. תודה