מת בחלום

שאלה:

ראיתי את אמא שלי שנפטרה לפני 7 חודשים בחלום מבקשת מאחיין שלי שיביא את הכבוד המיוחד להוצאת עין רעה . שאלה אותי האם עשיתי טקס ) לא הבנתי בדיוק איזה). התחילה לעשות לי .. התעוררתי

תשובה:

חלום כזה מזכיר לנו לעשות דברים לעילוי נשמת הנפטרים, בשמים הם כבר לא יכולים לצבור זכויות אבל אנחנו יכולים לעשות עבורם. ולא שטויות כמו הוצאת עין הרע… זה בהלים ששם כבר יודעים בעולם הבא שזה כלום… וכדאי שנדע גם כאן… אלא חיזוק במצוות, באמונה, צדקה, אמירת תהילים וכדומה.