מה נכון להקדיש לעילוי נשמת מו"ר אבי

שאלה:

שלום, הייתי רוצה לדעת מה באמת יכול לעזור לעלות את נשמתו של מו"ר אבי.
ספרים לכולל?
סידורים לבית כנסת?
פרוכת לארון קודש?
קניית מנורות לבית כנסת?
אני יודע שכולם טובים אך ע"פ מקורות מה הכי טוב?
תודה וחודש טוב

תשובה:

שלום וברכה ידידי,

מבין הדברים שהזכרת מה שהכי חשוב הוא מה שהכי נצרך לבית הכנסת… מה שתוכל יותר לעזור זה יותר חשוב… ככלל הכי טוב זה צדקה לעניים, תמיכה בלומדי תורה עניים, זה יותר חשוב מכל פרוכת למרות שהשם שלו לא מתנוסס בשום מקום. עשה מה שליבך מושך אותך, ובלבד שתתן לדבר טוב כלשהוא כפי נטייתך.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ככלל ודאי שאתה צודק, אבל זה לפי הצורך, יש בתי כנסת שלומדים בהם ויש שבעיקר רק בתפילות, ויש מקומות שיש חוסר בספרים לעומתם מקום שספרים יש המון אבל חסר להם פרוכת, לכן אמרתי שזה תלוי…