בירור האם האקס עלי עלי כישוף ?

שאלה:

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
יש לי בן זוג כבר שנתיים ויותר ברוך השם אני מאוד אוהבת אותו לפעמים עולה בי מחשבות על האקס ובכי לפני כמה שנים התקשר אלי ולא רציתי לדבר איתו . הסברתי לו שלא יתקשר כי אני בזוגיות .
אשמח לברר האם הוא עשה עלי כישוף או קללה או בעצם מה אני צריכה לעשות בשביל שזה יפסיק ?

תשובה:

אין כישופים הכל שטויות והבלים, אבל חשוב לדעת שבן זוג מחוץ למסגרת הנישואין זה אסיור גמור על פי התורה, אם טוב לכם יחד תתחתנו כדת משה וישראל, לא רוצים להתחתן, אל תחיו ביחד, אבל תשמרו על טהרת נשמותיכם. יהודים לא חיים בזוגיות שלא במסגרת נישואין ושמירת טהרת המשפחה.

בהצלחה