הודיה לאחר החלמה מקורונה

שאלה:

שלום. כל משפחתנו חלתה בקורונה ואשתי באופן מורכב יותר כולל אשפוז החלימה לפני חודש ועדיין תופעות לואי. רוצים להודות לה' על חסדיו שהצילנו. שאלתנו: מה גדר ההודיה? אם היה אפשר היינו מתאספים סעודת הודיה וכד'. מה עלינו לעשות? זה היה נס ממש וכן ע"י התודה ימשכו עוד ישועות. חוץ מההודיה בבית מה עוד ניתן לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

שמחתי על הבשורה הטובה! אולי תעשו משהו שיש בו זיכוי הרבים וקידוש שם שמים, אם אפשר לארגן איזה שיעור פעם בשבוע וכדומה. והעיקר להתחזק באהבת ה' ובאמונה בהשגחתו המלאה איתנו.

בריאות איתנה.