חלום על אבי שנפטר

שאלה:

אשמח לפתרון חלום: אבי נפטר לפני שלושה חודשים. לראשונה אימי חלמה עליו אתמול והיא היחידה שחלמה עד כה: ישבה ברחוב על המדרכה עם אחי ואבי יושב על כסא ולא מדבר קיבלה הודעה בפלאפון שאני בהריון. מה פירוש החלום?

תשובה:

בדרך כלל אין הרבה משמעות לחלומות האלו, כיון שחושבים הרבה על הנפטר ביום, וטבעי שחולמים עליו בלילה, אבל חלומות אלו תמיד מזכירים לנו לעשות לעילוי נשמתו! עכשיו הוא לא יכול לסייע לעצמו כלל, ואנחנו בכל מעשה טוב וכל קבלה טובה של חיזוק, גורמים לו עילוי נשמה ועונג עצום!