תפילות בבית כנסת עקב הקורונה

שאלה:

בתפילות אצלנו יש בערך 15-18 איש בכל תפילה ואי אפשר לפצל את התפילות, גם לדוגמא בתפילת שחרית אנשים יושבים באותו שולחן ואין מרחק 2 מטר בניהם, מה עליי לעשות?להמשיך ללכת להתפלל בבית כנסת או להתפלל לבד בבית?הרב של הבית כנסת אמר לי "אדרבא עכשיו עוד יותר צריך להגיע"תודה

תשובה:

תתרחק ככל שניתן, תמצא איזו פינה, אני גם עושה כך. מספר אנשים אינו המדד היחיד אלא גם המרחק האיוורור…