שיעור קבוע כשיש באותו יום שיעור מעניין אחר חד פעמי עם גדולי תורה

שאלה:

שלום לגבי שיעור קבוע שיש בימי שלישי שאני נוהג ללכת ויש שיעור מעניין חד פעמי באיזה כנס של רבנים גדולים האם עדיף להמשיך בשיעור קבוע?

תשובה:

אתה יכול ללכת לשיעור החד פעמי המעניין הזה, אלא אם כן אתם לומדים משהו שההפסקה ברציפות גרום לך הפסד, כמו בדף היומי למשל, שמי שאינו מגיע יום אחד למחרת כבר אוחזים בדף הבא…

בהצלחה