יום הולדת בגן בבין המצרים

שאלה:

האם מותר לערוך בבין המצרים יום הולדת בגנון, לילדה בגיל 3 בערך עם קצת מוזיקה?

תשובה:

שלום וברכה

קטנים שלא הגיעו לחינוך אין להם איסור לשמוע מוזיקה בימים אלו אבל למבוגרים הדבר אסור, לכן כיון שהאמא והגננת נמצאות אין לקיים את המסיבה בימים אלו. מוזיקה שרגילים בגן להשמיע לידלים כדי להרגיע וכו' מותר. את המסיבה תקיימו עוד השבוע, לפני י"ז בתמוז. הילדה תסלח על אי הדיוק בתאריך…

רוב נחת.