המתנה בין גבינה לבשר

שלום וברכה!
זרקתי אשפה ובטעות השקית נגעה בפי, בתוך השקית היתה שקית של גבינה צהובה ואני חוששת שגם היא נגעה בפי.
רציתי לדעת האם אני צריכה להמתין עכשיו שש שעות עד אכילת בשר משם הספק או לא.
אשמח לתשובה ויום נעים!

תשובה:

שלום רב

ודאי שלא. גם אם הגבינה נגעה לך בפה כיון שלא בלעת ממשות של גבינה זה כלום. אגב, על עצם ההמתנה לאחר גבינה צהובה נחלקו הדעות, ולדעת הרבה פוסקים דינה כגבינה לבנה שדי בקינוח הפה והדחתו [מים ומאכל קשה] והמתנה של חצי שעה. ראה כאן בהרחבה. אחרי בשר צריך המתנה 6 שעות, אבל שוב, רק אם אכלת ממנו….