קדיש בחודש י"ב של ילד

שאלה:

שלום וברכה
מחר יהיה י"א חודש לפטירת בני ע"ה (בן י"ב)
אני התפלתי השנה ממילא אחרי אמי ע"ה, שנפטרה שלושה שבועות לפניו.
וגם המשכתי לגשת לעמוד עד היום (הפסקתי ליום אחד לכבוד אמי ע"ה)
שאלתי האם לענין אמירת קודש בחודש הי"ב של בני, אם כל הענין של י"א חודש הוא של כיבוד הורים, במשפט רשעים וכו' י"ב חודש, לפי"ז כשמדובר בילד, בפרט לפני הבר מצוה, שאין משפט, אין בכל ענין של י"א חדשים,
שמעתי שהרב אלישי

ב אמר קדיש לבתו כל השנה,
האם יש לכם ידיעה בנושא זו.

כל טוב, בשמחות

תשובה:

בס' פני ברוך הביא שכאשר אדם אומר קדיש על אדם אחר בשכר הוא יכול לומר קדיש כל החודש ה12, ובודאי כך הוא גם במקרה שלך.

בשורות טובות, מן השמים תנוחמו ולא תדעו צער.