הפקדה בנק בחול המועד

שאלה:

שלום אני במינוס בבנק, (דברתי כבר עם רב לגבי פרטי המינוס והוא פסק לי בנושא)
אך השאלה היא אחרת, אתמול אמרו לי שהועברו מ שכורת ממקום עבודתי , (בחול המועד) , כאשר העבודה היתה לפי חול המועד (על עבודה שהיתה עד החג) אני נמצאת בבנק לאומי, זה העברה ישר לחשבון שמחר אמורה להכנס. האם יש בעיה עם זה שזה היה בחול המועד?
כי למעשה יש כאן אולי ספק דבר האבד כי אחרת המינוס יגדל לי עוד ואולי אני אשלם על זה עוד ריבית (אני לא יודעת אם הריבית היא יומית או חודשית אז לא בטוח) . (דברתי כבר עם רב על עניין המינוס והריבית אז מעדיפה שלא תתייחסו לזה בתשובתכם כי כבר קבלתי פסיקה מרב גדול).
רק השאלה האם זה בסדר שהועברו משכורות ממקום עבודתי היום ויגיעו מחר בחול המועד, וגם לאור שיש כאן ספק אולי דבר האבד (לא בטוח שהריבית יומית על המינוס ולא בטוח שהיא לפי גודל המינוס אז אולי אין כאן דבר האבד, אך בכל מקרה לא אני קובעת מתי מועעברות המשכורות).

תשובה:

שלום וברכה

כאשר יש מינוס בבנק ויורד רבית מותר להפקיד משכורת, אולם גם במקרה שהיה אסור הדבר אין לזה קשר אליך ואין כל בעיה להשתמש בכסף. ראה ו"ת באר משה פ"ז סי' נא.