כוונה בפסוק ראשון של שמע

שאלה:

לילה טוב כבוד הרב

האם אני מכוון נכון בקריאת שמע? כי ראיתי שכתבתי לי בסידור מה לכוון לפי ה"דרכי הלכה" המופיע בקיצור שולחן ערוך, ואני אשכנזי.
גם לא בטוח שהבנתי מה דרכי הלכה מתכוונים שם, באיך לחשוב בשמע ישראל.
אך אם הבנתי נכון, כך זה בסדר:
שמע ישראל (כל שתי תיבות להפסיק מעט, ובעצירה ראשונה זו לחשוב: קבל והבן ישראל) ה' (אדון הכל היה הווה ויהיה) אלוקינו (תקיף, בעל היכולת ובעל הכוחות כולם, כי ה' הוא אלוקינו) ה' (אדון הכל היה הווה ויהיה) אחד (הקב"ה יחיד בעולמו ומושל ב-4 רוחות העולם).
זה בסדר?
דרך אגב, נראה לי אך לא באמת יודע, שהכוונה שאחרי אלוקינו תיקח לי 3 שניות לכוון, זה בסדר?

תודה רבה כבוד הרב, בשורות טובות

תשובה:

מעולה!

שיתקבלו התפילות!

שנה טובה מבורכת.