בקשה דיון

שלום רב,

אני גר ברחובות. יש לי מחלוקת מסחרית עם מישהו שגם גר פה בעיר. שנינו מסכימים לבוא לבית המשפט כדי למצוא פתרון. לפני ללכת קדימה אני צריך לשאול אותך את זה: אני עולה חדש. אני יכול לדבר בעברית אבל לפעמים אני צריך להשתמש כמה מילים באנגלית או לפעמים צריך שהשני יסביר לי את המשמעות של מלה מסוימת. אני גם מדבר ספרדית. האם זה בסדר?

תודה מראש,

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

על פי הלכה יש איסור לדון בבית משפט אזרחי, גם כאשר שני הצדדים מסכימים.

אפשר למצוא הרבה בתי דין שלפחות אחד מהדיינים מבין אנגלית. ככל שזה רלוונטי אני יכול לברר לך.