הטמנה בפחות מיד סולדת

שאלה:

האם יש איסור הטמנה כאשר שמים משהו בתוך מים שהם לא בחום של יד סולדת? מטרת הנותן היא לחמם מעט את הדבר ששם בתוך המים. (לפי הרמב"ם שיש איסור הטמנה בהולכת חום זה בוודאי אסור, אך מרן נראה שלא פסק כך. והספק שלי הוא האם זה נחשב הטמנה בצונן לפי השיטות שהותר בגלל שזה כלי שני. אבל לפי השיטה שהטמנת צונן הותר כי מוכח שבא לקרר ולא לחמם בוודאי שיהיה אסור. ויש לשאלה כמה וכמה נפ"מ, ולכן אשמח לדעת כת"ר) תודה רבה!

תשובה:

אם מדובר במאכל קר ובמים קרים פחות מיד סולדת [45 מעלות] אינני מבין צד לאיסור לפי אף שיטה.