סוכה רעועה

שאלה:

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
בדירת גן שילד ובנו בנו את היסודות של הסוכה מברזלים כלומר שהרכיבו אבל לא חיזקו את זה ואם יהיה רוח חזקה ממש זה יכול ליפול יש בזה איסור של בפני עיוור לא תיתן מכשול או משהוא כזה שזה סכנה שזה דומה למצווה שחייב לשים מעקה בבית שזה סכנה שאדם יכול ליפול ככה אדם שיעבור שם למרות שסביר שזה לא יקרה יעבור שם יכול להיות שיפול
הבעיה שלא מוצאים פטיש שמתאים לחזק איתו את היסודות שמיועדים להרכבה שאחרי שמחברים אותם צריך לדפוק קצת בחיבורים של זה עם פטיש מגומי כדי שיתקע חזק אחד בשני

תשובה:

אינני יודע אם זה מסוכן או לא, אבל אם נראה לך שהיא לא עומדת ברוח מצויה זה גם בעיה בכשרות הסוכה, לכן תמצא פטיש, אנחנו לא במדבר… ותחזק את הסוכה.

בהצלחה