ספר קודש שנפל על הארץ

היום הלכתי לבית של חברי שלומד תורה ישבנו והוא השמיע לי איך הוא קורא בתורא הוא קרא מחומש ויקרא ואז אני קראתי והחומש החליק מידי והחליק על רגלי ונפל מגובה נמוך על הריצפה ואז אני שתיתי שני לגימות קטנות מהשתיה שחברי נתן לי מה עלי לעשות

תשובה:

מועדים לשמחה

להבדיל מספר תורה תפילין ומזוזות, כאשר ספר קודש מודפס נופל על הארץ אין חיוב להתענות או לתת צדקה, אלא פשוט להרימו בדרך כבוד, לנשקו ולהשיבו למקומו.

הצלחה רבה בלימוד התורה. קבע זמנים מיוחדים לכך ותעשה הרבה נחת רוח לקדוש ברוך הוא.