היום משתמשים בשם השני של בעלי – האם לתקן את הכתובה?

שאלה:

השם השני של בעלי משתשמשים בו יותר מאשר השם הראשון שנולד איתו, האם זה מחייב ששמו השני יהיה בכתובה ?( השם הנוסף הוסף כשהגיעו לארץ)

תשובה:

שלום רב,

עדיף שיהיה את שניהם. אבל העיקר הוא בזמן שכותבים את הכתובה ולא היום. כלומר, אם בעת הנישואין השם הראשון היה העיקרי ולכן כתבו רק את זה, זה בסדר גמור, למרות שהוחלף השם עם הזמן, או קוראים לו היום יותר בשם השני.