כיצד לכתוב שם שני בכתובה

האם חובה לכתוב בכתובה את השם המקורי דהיינו לרשום דמתקרי וכולי כמו בגט או שמספיק לרשום את השם שמשתמשים בו או לרשום שניהם

תשובה:

שלום רב,

אין חובה לכתוב מעבר לשם שמשתמשים בו. אולם אם משתמשים בשניהם לדוגמה, משה אברהם (כלומר, כך עולה לתורה), ובכפי כל נקרא משה. נוהגים לכתוב משה אברהם. בלי דמתקרי משה כמו בגט. ואם וקראים לו כולם משה ויש שקוראים לו אברהם. יש שיוסיפו את השם אברהם בסוגריים, בלי לכתוב דמתקרי..