קריאה מספר תורה לשם תרגול קריאה

שלום רב,
האם מותר לקרוא ביום חול מספר תורה כתירגול לקראת הקריאה בשבת? אין הכוונה רק לבחור בר מצווה אלא גם לבעל קורא שלמד פרשה חדשה.
כמובן שלומדים את הפרשה מתיקון קוראים אבל לי זה מאד עוזר אם אני יכול לתרגל פעם-פעמיים את הקריאה כולה מספר התורה ממנו קוראים בשבת.
אם הדבר מותר, אודה אם תציינו באיזה תנאים ומגבלות (למשל אם יש מפתחות ואישור גבאים, האם מותר לגשת לבד באמצע היום, להוציא ספר לבמה וקרוא בו?)
תשובה:

שלום רב

השבנו על השאלה הזו אתמול כאן. אחרי שלמדת אפשר להקל ולהתיר בהתחשב בכך שהקריאה הזו אכן משמשת כהגהה של הספר במידת מה. כמובן צריך את אישור הגבאים.

בהצלחה רבה