סעודת ברית בחול המועד סוכות

שלום,
אני יולדת בקיסרי והברית תצא בחול המועד סוכות האם חובה שתהיה סוכה באולם או שיש הקלות בעניין? לאמצאנו אולם עם סוכה

תשובה:

שלום רב,

ראשית מזל טוב, שתזכו להרבה נחת.

חובה לעשות את סעודת הברית בסוכה. ניתן לצמצם את הסעודה כך שכולם יוכלו להכנס לסוכה גדולה שתמצאו. אני בטוח שניתן למצוא סוכה גדולה, במסעדה/ אולם וכד'.

אם לא מצאתם, עדיף לותר על סעודת הברית ולא להכשיל את הציבור באכילת סעודה מחוץ לסוכה.

שיהיה במזל טוב וחג שמח