מעמיד בפרגולה בטון בסוכה

שלום, פרגולה בטון רווחים גדולים בין הקורות (2 מטר) רוחב הקורות בטון 19 ס"מ עומק כלפי מעלה (אנכי) מעל ד' טפחים האם שייך "הפכן על צידיהן"סוכה יד: כדי לפסול הרי אין מסככין את כל הסוכה בהם וגם אין אפשרות כמובן להופכם חזרה.
תודה,זה דחוף.

תשובה:

שלום רב,

אין כל בעיה, ניתן להניח את הסכך על קורות הבטון. למרות שאין מסככים בהם. מאחר שלא ניתן לטעות שמא יסכך בהם. אין חשש מעמיד, כמו שכתבו הראשונים על מעמיד מכותל אבנים.