לתרומות לחץ כאן

חיתוך עוף אחרי בצל

שאלה:

שאלה: סכין פרווה שחתכו בה בצל , ובטעות מיד אחרי ללא שטיפה חתכו בה עוף קר, האם הסכין נהייתה בשרית או שדי בשטיפה היטב?

תשובה:

די ברחיצה טובה בסקוצ' וסבון. בזמן חיתוך הבצל הכל פרווה ובזמן חיתוך העוף אין בצל…

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל