שאלה:
שלום, מיחם שיש בו אבנית ורוצים להכשיר אותו לפסח האם מותר להשתמש במלח לימון בשביל לנקות את האבנית ואז להכשיר את המיחם באמצעות הרתחה? תודה
תשובה:
זו בעיה, יש מלח לימון שהוא חמץ ממש, מומלץ להשתמש בחומר מסיר אבנית ואז להגעיל, תמלאו מים עד למעלה ותרתיחו שיבעבע ויגלוש קצת.
אם יש על המלח לימון הכשר לפסח מותר להשתמש?
בודאי.
תודה רבה,
יש לי עוד שאלה, אם אשכנזים לא רוצים לאכול לחם ביום שבת בבוקר כי מעדיפים להימנע מהבלאגן, האם הם יכולים לאכול מצה מטוגנת? וגם האם אפשר גם ביום שישי בערב? תודה
אשכנזים לא אוכלים מצה מטוגנת.
השאר תגובה