לתרומות לחץ כאן

קייטרינג בשרי שעשה סעודה חלבית

שאלה:

יש לי קייטרינג בשרי
ועשיתי אירוע חלבי במטבח בשרי אבל בסירים חלבים מה צריך לעשות

תשובה:

שלום וברכה

לא ממש הבנתי את שאלתך. כלומר, אם אתה יודע שהכל בסדר, ונהגת כמו בכל בית פרטי שיש שימוש חלבי במטבח שהוא גם בשרי, אז לא צריך לעשות כלום [מערכת הכשרות אמורה לשלול לך את התעודה ובצדק, כי זה מועד לכשלון, אינני יודע כיצד אירע שהם לא יודעים מכך…], ואם אתה יודע שהיתה בעיה, גלש מסיר חלבי על כלי בשרי, או כל דבר אחר, השתמשו בסכין בשרי לבצל חלבי וכדומה, השתמשת חלילה בתנור בשרי למאפים חלביים, תפרט מה אתה חושש שקרה, וננסה לראות כיצד ניתן להכשיר.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השתמשתי בתנור בשרי לאפות קיש, בשבוע לפני לא היה שימוש בתנור הבשרי
    ובסכין חתכתי גבינות אבל השרתי אותו במים חמים ואז השתמשתי
    בכלים היתה הפרדה מלאה

  2. ראשית חשוב לדעת שאין לעשות זאת בשום אופן.
    עתה יש להכשיר את התנור על ידי ליבון קל, ניקיון יסודי והפעלה כשהוא ריק על החום המירבי שעה.
    את הסכין כיון שהשימוש היה בגבינה קרה, די ברחיצה יסודית בסקוצ' עם סבון במי ברז קרים ולא חמים.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל