לתרומות לחץ כאן

קוסקוס בסיר אידוי עם בשר – שש שעות

שאלה:

כוסכוס שהתבשל מעל אדים של תבשיל בשרי יש שם בשר הבנתי מי שאוכל הכוסכוס הזה לא צריך לחכות 6 שעות אבל לא יאכל עם חלב ואני שואל מה ההבדל בין סימן קעג שעם אכלתי תבשיל בשר המנהג להחמיר 6 שעות תודה רבה

תשובה:

אני חושב כדבריך, שכאשר זה ממש נמצא בסיר אידוי ומקבל אדי בשר וטעם בשר דינו כתבשיל של בשר שנהגו להמתין אחרי שש שעות אף שאינו בשר ממש, ואינו דומה לזיעה בעלמא שעוברת בתנור.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל