לתרומות לחץ כאן

סכין חלבית שחתכו בה בשר

שאלה:

מידי פעם אני קוראת תשובות באתר ומאוד נהנת תודה רבה לכם
שאלתי היא על סכין שהשתמשנו בחלבי ואח"כ חתכנו בה דברים בשרים מה דין הסכין?

תשובה:

אם השימוש היה בבשר קר, יש לרוחצו היטב בסקוצ' וסבון ודי בכך, אבל אם הבשר היה חם והסכין חלבית, היא טעונה הגעלה.

ברכה והצלחה, המשיכי לעיין באתר, ולא רק מידי פעם, אלא לעיתים קרובות…

יום נעים.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל