שאלה:
לחם שנאפה בתנור בשרי לא בן יומו
וחומם לאחר הקפאה בתנור חלבי לא בן יומו,
מותר לאכילה?
תשובה:
אם התנורים נקיים ואין שם שאריות בשר וגבינה, הלחם מותר באכילה.
לחם שנאפה בתנור בשרי לא בן יומו
וחומם לאחר הקפאה בתנור חלבי לא בן יומו,
מותר לאכילה?
אם התנורים נקיים ואין שם שאריות בשר וגבינה, הלחם מותר באכילה.
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל
התנורים נקיים, יש אולי קצת שאריות של שמן על הרשת
זה בעיה?
אם זה הונח ישירות על הרשת בשני המקרים – זו בעיה.
השאר תגובה