שאלה:
שלום, מיקסר/בלנדר שמכינים בו שייק חלבי ומוסיפים פלפל חריף או ג'ינג'ר האם ניתן להשתמש בו אחכ
1.להכנת טחינה פרווה לאכול עם בשר?
2.לטחון בשר (שיהיה נוזלי)באותו הבלנדר? האם זה בכלל ניתן,אם כן,צריך לחכות 24 שעות או שדיי בשטיפה? תודה
תשובה:
ללא קשר לנושא של החריף, שהוא מצד עצמו פרווה, המנהג שלא להשתמש באותו כלי לבשר ולחלב, במיוחד כלי מורכב כזה שהניקיון בו מצריך עיון, ולכן יש לייחד אותו או לחלבי או לבשרי.