לתרומות לחץ כאן

מיקסר לשימוש בשרי וחלבי

שאלה:

שלום, מיקסר/בלנדר שמכינים בו שייק חלבי ומוסיפים פלפל חריף או ג'ינג'ר האם ניתן להשתמש בו אחכ
1.להכנת טחינה פרווה לאכול עם בשר?
2.לטחון בשר (שיהיה נוזלי)באותו הבלנדר? האם זה בכלל ניתן,אם כן,צריך לחכות 24 שעות או שדיי בשטיפה? תודה

תשובה:

ללא קשר לנושא של החריף, שהוא מצד עצמו פרווה, המנהג שלא להשתמש באותו כלי לבשר ולחלב, במיוחד כלי מורכב כזה שהניקיון בו מצריך עיון, ולכן יש לייחד אותו או לחלבי או לבשרי.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל