שלום!צלחת מיקרוגל חלבי, שחומם בו בטעות מאכל בשרי עם רוטב.הכשרנו את הצלחת, בכלי בשרי, כמובן לאחר שעברו 24 שעות על הצלחת. זה בסדר, או שיש בעיה בכלי?
כיון שכבר חלפו 24 שעות על שני הכלים, המכשיר והמוכשר – הכל כשר.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל