לתרומות לחץ כאן

פלפל חריף שאינו חריף שנחתך בסכין בשרי

שאלה:

שלום וברכה.
מה הדין בפלפל חריף שנחתך בסכין בשרי ובושל עם חלבי, אלא שכשטועמים את הפלפל הוא בכלל לא חריף (איני יודע אם בגלל הזן או העונה, אך בכל אופן זו המציאות, שהוא נראה כפלפל חריף אך אינו חריף), האם יש בזה חומרת דבר חריף?

תשובה:

שלום וברכה

אם הוא לא חריף אז הוא לא חריף… כמובן המבחן הוא כאשר הוא טרי ולא כשהוא מבושל.

יש זן של פלפלים הנקראים כפלפל חריף ואינם כאלו, בשמיטה הם שווקו הרבה בארץ ביבוא מחו"ל.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל