לתרומות לחץ כאן

מקצף חלבי ואפייה בתנור בשרי

שאלה:

שלום וברכה.
האם מותר לכתחילה להכין קרם פרווה שהוא קר לעוגת פרווה באמצעות מיקסר חלבי ולאחר מכן להכין את העוגה בתנור בשרי?
תודה

תשובה:

שלום וברכה

אם המקצף נקי לחלוטין ללא חשש שיירי גבינה והשימוש הוא קר, אפשר לעשות זאת.

אלא שאם רוצים לאכול את העוגה עם קפה חלבי, יש לבדוק היטב שהוא נקי, ושאינו בן יומו, ולאשכנזים יש להפעילו על חומו המירבי חצי שעה ריק כדי ללבנו.

שבת שלום.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל