שאלה:
שלום,
האם שטיפת כלים לא הכי מדוקדקת מספיקה כדי שהכלים לא יהפכו מאכל לחלבי / בשרי?
למשל אם אני מכין משהו בשרי בסיר, שוטף אותו עם סבון ושם בייבוש, ויום למחרת רוצה להכין בו משהו פרווה אז תאורטית אולי לא צחצחתי וניקיתי באופן מושלם ונשארו בסיר חתיכות מסויימות בשריות.
אז האם צריך ממש להקפיד ולדקדק בשטיפה שהכל נקי לגמרי או שאפשר לשטוף "רגיל" ובזה הסיר נחשב נקי מבשרי או חלבי?
תודה רבה
תשובה:
לא צריך לחשוש, אתה עובר עם סקוצ' וסבון, הכל בסדר.
ערב טוב.