שאלה:
שלום,
לפעמים אני מכין ביחד בשרי וחלבי כדי לאכול בהמשך השבוע או שיש פעמים אחרות שאני מתעסק עם חלב ובשר יחד. אם אני מרגיש שיש לי משהו חלבי או בשרי על הידיים, אז אני שוטף ידיים בין לבין. השאלה היא האם אני חייב לשטוף עם סבון, כי לפעמים אני מרגיש, גם אם זה מאכל שומני, שמים מספיקים כדי להוריד את זה. כלומר – אם כל היד טבולה במשהו בשרי או חלבי שומני אז ברור שאשטוף עם סבון, אבל עם זה רק קצת משהו שומני, האם אפשר רק לשטוף במים או שכל פעם צריך עם סבון? תודה רבה
תשובה:
אם אתה מרגיש שזה מספיק זה בסדר גמור.
שבת שלום.