לתרומות לחץ כאן

תבנית בשרית רותחת שנגעה בגבינה

שאלה:

הוצאתי מהתנור הבשרי תבנית רותחת (בתנור נאפה בשר לפני 12 שעות אך התבנית לא היתה בשימוש בשרי ב24 שעות האחרונות) הוצאתי כאמור את התבנית על השולחן ועל השולחן היו פרורי גבינה צהובה , כך שתחתית התבנית נגעה בגבינה צהובה והיא נמסה
מה דין התבנית?

תשובה:

כיון שהתבנית אינה בת יומה מספיק לה ליבון קל. לנקות היטב, להניח בצד 24 שעות. ולאחר שגם התנור כבר אינו בן יומו, להכניסה לתנור הריק ולהפעילו על חומו המירבי שעה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל